GEZINSLIDMAATSCHAP

Wordt lid van Speeltuinvereniging Assendorp. Als vereniging hebben wij gezinslidmaatschappen, waarmee alle kinderen van het gezin onbeperkt kunnen komen spelen. Op vertoon van de lidmaatschapskaart heb je altijd vrij toegang in de speeltuin. Ook kunnen grootouders een gezinslidmaatschap sluiten, om samen met hun kleinkinderen te komen spelen. Wilt u zich inschrijven als lid van de vereniging, komt u dan langs bij de toezichthouder, en hij kan u direct inschrijven. U betaalt het lidmaatschap en krijgt gelijk de lidmaatschapskaart mee. U kunt kiezen uit de volgende gezinslidmaatschappen:

Doorlopend lidmaatschap met incasso    € 20,00
Jaarlidmaatschap zonder incasso           € 25,00

Het doorlopend lidmaatschap is per jaar opzegbaar voor 1 maart. Daarna wordt het lidmaatschap automatisch verlengd. Het jaarlidmaatschap eindigt automatisch op 30 november van dat jaar en dient ieder jaar verlengt te worden bij de toezichthouder onder contante betaling.

Donateur

Vindt u het ook zo belangrijk dat Speeltuinvereniging Assendorp blijft bestaan en dat de speeltuin nooit verloren mag gaan in de wijk. Wordt dan donateur van de speeltuin. Voor slecht € 10,00 per jaar (met automatische incasso) ondersteunt u de vereniging. Kom eens kijken in onze speeltuin en geef u op als donateur van onze speeltuin. De donatie is jaarlijks opzegbaar voor 1 maart, daarna wordt de donatie automatisch verlengd.

EXTRA'S

Als lid van Speeltuinvereniging Assendorp, kunt u gebruik maken van vele extra's, zoals het gebruik maken van het clubgebouw voor een leuk feestje.

 

Het kasteel van de zwarte panter wacht op jullie.

vanaf  1 november 2019

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag
14:00 - 16:00
De tuin is alleen open als de toezichthouder het weer goed acht.


Vanaf 29 maart weer normaal geopend.

Maandag t/m vrijdag van 1400 tot 1730 uur.

Zaterdag van 1400 tot 1700 uur.

ZON- & FEESTDAGEN
GESLOTEN