SCHOOLREISJES

Hoe fijn is het niet om lekker te spelen in een beschermde omgeving, en de kinderen altijd de begeleiders kunnen zien. Andersom is het ook heel plezierig, wanneer je als begeleider prima zicht hebt op de spelende kinderen. Dit kan in onze speeltuin. Speeltuin Assendorp is een uitje voor klassen en scholen.

In een besloten speeltuin kunnen kinderen na hartenlust klimmen, klauteren, rennen, springen, spelen, .......... alles wat een kind maar zou willen. In onze speeltuin zijn voldoende uitdagingen voor kinderen een dagdeel helemaal uit te zijn en weer echt kind te zijn. Avonturen kunnen beleven in en om het kasteel van de zwarte panter.

Clubgebouw

Ook is het mogelijk om rustig met de kinderen te eten en drinken. Uiteraard staan er in de speeltuin verschillende picknicktafels, maar het is ook mogelijk om ons clubgebouw te huren. Hier kunnen kinderen en begeleiders in alle rust het eigen meegenomen eten en drinken worden genuttigd. In het clubgebouw staat een grote koelkast, een koffiezetautomaat en een waterkoker. Wel dient u voor uw eigen levensmiddelen te zorgen.

Springkussen

In onze speeltuin ligt een groot springmatras (springkussen). Uit veiligheid kan deze alleen gebruikt worden onder toezicht van een vrijwilliger van Speeltuinvereniging Assendorp. Alleen op speciaal verzoek is het mogelijk dat tijdens uw schoolreisje het springkussen wordt opgeblazen, hiervoor zullen extra kosten in rekening worden gebracht.

Prijzen en tijden

Onze speeltuin is dagelijks geopend van 14:00 uur tot 17:30 uur. Voor een schoolreisje is het mogelijk om de speeltuin al eerder te gebruiken, echter tot 14:00 uur exclusief voor uw klas of school. Na 14:00 uur zal de speeltuin geopend zijn voor de kinderen die lid zijn. U kunt uiteraard als klas of school gerust in de speeltuin blijven. Voor schoolreisjes hanteren wij de volgende prijzen:

Entree per kind      €   1,00 ...bij minder dan 25 kinderen een minimale prijs van €25,00.
Huur clubgebouw   € 25,00
Huur springmatras € 50,00

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, belt u op werkdagen (na 19:00 uur) met Ben en Ina Bremmer (038 - 421 66 96). Ook kunt u bellen met Ben en Ina voor het huren van de speeltuin voor uw schoolreisje.

Graag tot ziens in Speeltuin Assendorp

 

Het kasteel van de zwarte panter wacht op jullie.

vanaf  1 november 2019

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag
14:00 - 16:00
De tuin is alleen open als de toezichthouder het weer goed acht.


Vanaf 29 maart weer normaal geopend.

Maandag t/m vrijdag van 1400 tot 1730 uur.

Zaterdag van 1400 tot 1700 uur.

ZON- & FEESTDAGEN
GESLOTEN