De Sjoelstenen

Een club voor pure ontspanning en gezelligheid voor mannen en vrouwen. Sjoelen een oeroud spel, uitgevonden door ....... ja ons hollanders!!!

 Het wordt gespeeld door jong en oud, met 2 of drie personen per bak. Wij beschikken over 5 bakken en daar wordt dankbaar gebruik van gemaakt door de bewoners van de Pierik en Assendorp, maar ook enkele mensen uit Zwolle-Zuid.
Rond 10:00 uur worden wij ontvangen met alweer een oer-hollands "bakkie koffie". gezellig kletsen bij een bakkie koffie en dan nummeren: "wie speelt met wie samen aan een bak".
Natuurlijk zie je het verschil tussen profs en amateurs, maar het gaat om het spel, maar nog meer om het samenzijn en doen!!! Danna 3 bakken gespeeld te hebben, even rusten en nog een bakkie koffie met een heerlijke koek.
Daarna de eindspurt, wie-o-wie is de beste? weet je wel dat we daar nog nooit naar hebben gekeken. Het leuke en fijne is ....... het samen zijn; het spel natuurlijk, maar vooral de vriendschap die hier ontstaat en het praatje over vroeger.
Bent u nieuwsgierig geworden? kom dan dinsdagmorgen eens kijken, we zijn er van 09:50 tot 11:30 uur. Kosten € 1,00 (koffie inbegrepen).
Wij heten u van harte welkom, heeft u nog vragen bel dan met Agnes Gerner (038 - 421 67 08).

 

Het kasteel van de zwarte panter wacht op jullie.

vanaf  1 november 2019

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag
14:00 - 16:00
De tuin is alleen open als de toezichthouder het weer goed acht.


Vanaf 29 maart weer normaal geopend.

Maandag t/m vrijdag van 1400 tot 1730 uur.

Zaterdag van 1400 tot 1700 uur.

ZON- & FEESTDAGEN
GESLOTEN