Kaartclub Assendorp

Voor zover wij van het bestuur van het kaartbestuur kunnen nagaan, bestaat Kaartclub Assendorp sinds 1962. Wij zijn begonnen in het gebouw bij de Juruzaklemkerk. Daarna zijn wij verhuisd naar het gebouw van de postduivenvereniging aan de Mimosastraat. Waarna wij uiteindelijk in het cluibgebouw van Speeltuinvereniging Assendorp zijn beland, waar wij nogsteeds met veel plezier iedere dinsdagavond onze kaartavonden houden.

In het verleden hebben mooie en markante Zwollenaren in ons midden gehad, zoals bijvoorbeeld de geboeders Hillebrand en Burgemeester (Billy) Mooiweer. Naast dat zij goed konden kaarten, werd er geregeld, onder het genot van een borreltje, een lied over 'vroager' ten gehore gebracht.

Kaartclub Assendorp in een gezellige vereniging. Dit blijkt met name uit het feit dat de meeste leden al meer dan 20 jaar lid zijn. Vanaf september begint het kaartseizoen, iedere dinsdagavond komen wij bij elkaar in het clubgebouw van de speeltuin. Het seizoen loopt tot Pasen. De inleg per kaartavond is slechts € 1,60. iedere maand is er prijskaarten en met Kerst en Pasen is er prijskaarten met voor iedere kaarter een prijs.

Wij kunnen nog nieuwe kaarters gebruiken, dus ben je geïnteresseerd kom gerust eens kijken op dinsdagavond of bel met Gerrit Veldman (038 - 4 651 651).

U bent van harte welkom!

 

Het kasteel van de zwarte panter wacht op jullie.

vanaf  1 november 2019

Maandag, woensdag, vrijdag en zaterdagmiddag
14:00 - 16:00
De tuin is alleen open als de toezichthouder het weer goed acht.


Vanaf 29 maart weer normaal geopend.

Maandag t/m vrijdag van 1400 tot 1730 uur.

Zaterdag van 1400 tot 1700 uur.

ZON- & FEESTDAGEN
GESLOTEN