SCHOOLREISJES

Speeltuin Assendorp is een begrip om een gezellig schoolreisje naartoe te maken. Onze speeltuin is omheind zodat er veiligheid geboden kan worden. 

Het is mogelijk om een schoolreisje te organiseren tijdens onze reguliere openingstijden van het speelseizoen (tussen 14.00 en 17.00 uur). En het is mogelijk om een dagdeel buiten de openingstijden de speeltuin af te huren. Bij een schoolreisje is geen toezicht van een vrijwilliger van Speeltuinvereniging Assendorp aanwezig. Dit is alleen als een school ook graag het springkussen wil gebruiken (tegen meerprijs).


Prijzen en tijden

  • Entree per kind      €   1,00 (min. €25 in totaal)
  • Huur clubgebouw   € 25,00
  • Huur springmatras* € 50,00


Geïnteresseerd om een schoolreisje bij ons te organiseren? Neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Schoolreisjes kunnen vanaf 1 april 2023 weer georganiseerd worden bij ons.

*In onze speeltuin ligt een groot springkussen. Uit veiligheid kan deze alleen gebruikt worden onder toezicht van een vrijwilliger van Speeltuinvereniging Assendorp. Alleen op speciaal verzoek is het mogelijk dat tijdens een schoolreisje het springkussen wordt opgeblazen, hiervoor rekenen wij extra kosten. 

Op dit moment is speeltuin Assendorp gesloten. Vanaf 1 april 2023 is iedereen weer welkom!